Oprettelse af ny CAG om sammenhængen mellem aldring, akut sygdom og udviklingen af kroniske lidelser hos ældre – Københavns Universitet

ICMM > News and events > Oprettelse af ny CAG o...

04. juni 2019

Tillykke til Lene Juel Rasmussen der sammen med Professor Ove Andersen fra Hvidovre Hospital har fået etableret en CAG om sammenhængen mellem aldring, akut sygdom og udviklingen af kroniske lidelser hos ældre.

En CAG, Clinical Academic Group, er et samarbejde mellem forskere og klinikere fra hospitaler og universiteter via Greater Copenhagen Health Science Partners (GCHSP).

Læs om den nye CAG på SUNDS hjemmeside eller på GCHSPs hjemmeside, og om alle de 12 eksisterende CAG’s.